Labrador, Golden, Nova Scotia
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 
Kupię czarną suczkę Flat Coated Retrievera

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Retriever Serwis Strona Główna -> Pozostałe
Autor Wiadomość
Ogłoszenia
Moderator

PostWysłany: 21.11.2007 13:02    Temat postu: Kupię czarną suczkę Flat Coated Retrievera Odpowiedz z cytatem

Na początku 2008 roku bardzo chciałabym kupić młodego Flacika (czarną suczkę). Piesek nie jest docelowo przeznaczony na wystawy, ale do kochania, więc bardziej niż na wzorcowym wyglądzie /czego moje niewprawione oko i tak pewnie nie będzie potrafiło docenić Wink/, zależy mi na zdrowym psiaku o wesołym usposobieniu. Dlatego chętnie też przyjmę do siebie szczeniaczka, który z jakiegoś powodu nie może zostać psem wystawowym.

Szczegóły: Kupię czarną suczkę Flat Coated Retrievera
Powrót do góry

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Retriever Serwis Strona Główna -> Pozostałe Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

kolorowanki przeprowadzki międzynarodowe add url łuszczyca Bielizna dla Mnie Skazany na śmierć - Prison
kredyt konsolidacyjny, pożyczka, kredyt bankowy -- opony zimowe, sklep internetowy z oponami -- moto świat, informacje z rynku motoryzacyjnego