Labrador, Golden, Nova Scotia
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 
Problem z załatwianiem

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Retriever Serwis Strona Główna -> Dla właścicieli i hodowców
Autor Wiadomość
marta

PostWysłany: 26.10.2008 15:44    Temat postu: Problem z załatwianiem Odpowiedz z cytatem

Mam 6 tygodniowego szczeniaczka. Wychodzę z nim bardzo często na spacer by uczył sie załatwiać swoje potrzeby, jednak on i tak załatwia sie w domu. Nie wiem czy wynika to z tego że jeszcze nie kojarzy spaceru z załatwianiem, czy może przeziębił sobie pęcherz. Może ktoś mi poradzi jak poradzić sobie z tym problemem.
Powrót do góry

podchmielony

PostWysłany: 28.10.2008 22:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nagradzaj za każdym razem jak zrobi siusiu na dworze, wyprowadzaj bardzo często i bądź cierpliwa Wink To jest jeszcze mały piesek. Siusianie w domu może zdarzać się nawet 6-miesięcznemu psu. Często będzie tak, że wyjdziesz z nim, po czym wrócisz do domu i załatwi się w domku. Cierpliwość, cierpliwość, cierpliwość.

A aby zrozumieć jak widzi tą sprawę pies i kiedy tak naprawdę trzeba psa wyprowadzić zapraszam do lektury:
Pies załatwia się w domu

Powodzenia!
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Retriever Serwis Strona Główna -> Dla właścicieli i hodowców Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Minikoparki Kubota Reklama firmy w internecie Teksty Piosenek, Text of Song Gry na telefon kredyt gotowkowy Gosieniecki
kredyt konsolidacyjny, pożyczka, kredyt bankowy -- opony zimowe, sklep internetowy z oponami -- moto świat, informacje z rynku motoryzacyjnego